Pravda a pokud uděláš root aby byla záloha i s nastavením tak mě funguje i originál od Xiaomi a zazalohuje i systém s nastavením.
MI14 12GB/256GB
a kolko si zaregistrovany v tej aplikacii xiaomi community ? Lebo ja mam xiaomi ucet tiez niekolko rokov a tiez mi to vyhodilo chybu ked som poziadal o odomknutie, tak neviem dufam ze ked prejde tych 30 dni tak to pojde.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 1 měsícemJo tak to je velka parada, mam Xiaomi ucet 9 let a Xiaomi community hlasi chyba uctu opakujte za 10 dni ...
Ten navod na github je pre mna asi moc komplikovany, nerozumiem niektorym krokom... pisal som na FB stranky ncunlock.com, lebo na xiaomi.eu fore niektori pisali ze im odomkol ich cinsku verziu, odpisal mi toto:Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 1 měsícem- Ano je možné nainstalovat místní ROM
- Předpoklad je odemčený bootloader. A zde nastává komplikace protože máte Čínskou verzi s HyperOS. Pravděpodobně vám to nebude s místním návodem fungovat.
Můžete vyzkoušet tento postup: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
nebo vyhledat nějakou placenou službu
- Musíte mít mobilní data a je jedno zda 3G, 4G, 5G
-
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 2 týdnyZnamená to že má Xiaomi nějaký problém. Již pár dní není možné požádat o odemknutí kvůli přečerpání kvoty.
Nezbývá než čekat zda to opraví nebo každý den v 18:OOh zkoušet kliknout "žádost k odemknutí".
Tohle alespoň trošku konstruktivní rada, ale také jsem zoufalej...celé září se pokouším už ze třech účtů a nic. Fakt mě to nebaví, už nevím, co a jak. Měl jsem i nějakou dobu účet s chybou, tak jsem používal jiné, pak jsem se vrátil k prvnímu, protože někde psali, že pak to povolí, ale včera jsem zkusil zase v 18 hodin našeho a nic...to přece není normální. Jaká je kvóta denně? 10 zařízení, se asi zbláznil někdo ne? :-(Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed týdnemPre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 2 týdnyZnamená to že má Xiaomi nějaký problém. Již pár dní není možné požádat o odemknutí kvůli přečerpání kvoty.
Nezbývá než čekat zda to opraví nebo každý den v 18:OOh zkoušet kliknout "žádost k odemknutí".
Zdravím, včera mi to konečně v Community po 8-mi (!) dnech schválili, neskutečný opruz . Zkusil jsem žádost odeslat v 23:59:55 podle Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť, abych se včas zařadil do fronty na serveru. Tak třeba to někomu pomůže, držím palce
P.