[Všeobecné návody pre všetky zariadenia]
 #532026  od mobiX
 před 2 měsíci
Pravda a pokud uděláš root aby byla záloha i s nastavením tak mě funguje i originál od Xiaomi a zazalohuje i systém s nastavením.
 #532027  od Los Dawos
 před 2 měsíci
I ja měl neustále problém s povolením v aplikaci Xiaomi Comunity, na můj účet to prostě nešlo, neustále chyba účtu, neustále posouvání doby další možnosti o žádost. Tady na fóru jsem se inspiroval jedním kořeňem že to prubl na účet manželky, tak jsem to taky tak zkusil a ještě dnes povoleno a přes PC zároveň zažádano o odemčeni v Mi Unlock kde jsem dostal 72 hodin a konečně nějaký posun. Ale za mě katastrofa takové obstrukce skrz odemykání bootloaderu. Už jsem to dělal tak 15x ale takto jsem se ještě na tom neposekal
 #532034  od Los Dawos
 před 1 měsícem
Čau mám jen malý dotaz, ve čtvrtek budu mít odemčeny bootloader a budu se pouštět do nahrávání místní ROM tak si zde pročítám fóru abych měl co nejvíce informací které k tomu jsou (nedělám to poprvé) ale nenašel jsem na 14 Ultru TWRP. Takže předpokládám že nahrání ROM pojedu přes PC skrz Fastboot a každou další aktuální stabilní verzi jakbysmet. Nebo jsem jen přehlédl TWRP? V seznamu TWRP jsem pro Auroru nenašel. Díky za rady :wink:
 #532176  od Andrej Lenčéš
 před 1 měsícem
Ahojte.
Mam Xiaomi 12S Ultra cinsku verziu bez pasma B20 s nainstalovanym Xiaomi HyperOS 1.0.7.0.ULACNXM. Je mozne do mobilu nainstalovat HyperOS so slovenskym jazykom podla navodu v tomto vlakne - Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť ? Je mozne odomknut bootloader aj cez wifi (kedze telefon nejde na 4G signal iba 5G a ten mi obydlie akurat nepokryva) ?
Dakujem.
 #532177  od gogocar
 před 1 měsícem
- Ano je možné nainstalovat místní ROM
- Předpoklad je odemčený bootloader. A zde nastává komplikace protože máte Čínskou verzi s HyperOS. Pravděpodobně vám to nebude s místním návodem fungovat.
Můžete vyzkoušet tento postup: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
nebo vyhledat nějakou placenou službu
- Musíte mít mobilní data a je jedno zda 3G, 4G, 5G

-
Andrej Lenčéš se to líbí
 #532295  od Andrej Lenčéš
 před 4 týdny
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 1 měsícem
Jo tak to je velka parada, mam Xiaomi ucet 9 let a Xiaomi community hlasi chyba uctu opakujte za 10 dni ...
a kolko si zaregistrovany v tej aplikacii xiaomi community ? Lebo ja mam xiaomi ucet tiez niekolko rokov a tiez mi to vyhodilo chybu ked som poziadal o odomknutie, tak neviem dufam ze ked prejde tych 30 dni tak to pojde.
 #532298  od mobiX
 před 4 týdny
Taky jsem to vzdával asi je problém právě v tom, že účet máš tak dlouho, zkus jiný jestli máš tu možnost, třeba od člena rodiny, mě to zabralo, psal jsem to o stránku zpět.
 #532303  od Andrej Lenčéš
 před 4 týdny
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 1 měsícem
- Ano je možné nainstalovat místní ROM
- Předpoklad je odemčený bootloader. A zde nastává komplikace protože máte Čínskou verzi s HyperOS. Pravděpodobně vám to nebude s místním návodem fungovat.
Můžete vyzkoušet tento postup: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
nebo vyhledat nějakou placenou službu
- Musíte mít mobilní data a je jedno zda 3G, 4G, 5G

-
Ten navod na github je pre mna asi moc komplikovany, nerozumiem niektorym krokom... pisal som na FB stranky ncunlock.com, lebo na xiaomi.eu fore niektori pisali ze im odomkol ich cinsku verziu, odpisal mi toto:
70$ bro
Pay > download teamviewer or ultraviewer> send id and password teamviewer> conect phone> done
Pisal som mu ze chcem zaplatit kartou, potom mi poslal link kde mu mozem poslat peniaze cez paypal (je to paypal, takze nieje to nejaky vykradac kariet). Len neviem ci to nieje nejaky podvodnik, neviem ci sa to takto robi ?
Dakujem.
 #532307  od matahari
 před 3 týdny
Tak prej zítra je poslední den, kdy uživatelé mohou požádat o odemčení bootloaderu viz. Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Tak nějak dává logiku ta pakárna s odemčením navíc a pokud to bude pravda, tak se bude muset vymyslet, jak to obejít neoficiálně a nebo to zabalit.
 #532308  od gogocar
 před 3 týdny
Je to fake. Článek je clickbait.
Xiaomi řekl pouze toto:
1. Dnes, 5. září proběhla poslední „zkouška“ pro uživatele komunity CN Xiaomi, kteří byli ochotni letos oficiálně odemknout bootloader (v Číně),
2. termín pro podání žádosti o povolení k odemknutí bootloaderu (oficiálně pouze v komunitě CN) je letos 9. září.
Řekli také, že pravidla pro odblokování CN pro příští rok budou brzy oznámena.
To vše se zatím netýká globálních uživatelů.
 #532314  od Andrej Lenčéš
 před 3 týdny
Najprv som nemohol povolit USB debugging (security settiongs) v developer options, ale potom ako som vypol wifi a stiahol si aplikaciu VPN China a pripojil na VPN server Beijing China to uz islo aktivovat. Spustil som skript, pripojil mobil potom napisalo toto: Obrázek
potom som isiel na mobile do developer/ Mi Unlock status a klikol na add account and device, v mobile vypisalo toto: Obrázek
A na skripte napisalo toto: Obrázek
Dakujem za kazdu radu.
 #532409  od gogocar
 před 2 týdny
Znamená to že má Xiaomi nějaký problém. Již pár dní není možné požádat o odemknutí kvůli přečerpání kvoty.
Nezbývá než čekat zda to opraví nebo každý den v 18:OOh zkoušet kliknout "žádost k odemknutí".
Andrej Lenčéš se to líbí
 #532436  od Hnízdo
 před týdnem
před 2 týdny
Znamená to že má Xiaomi nějaký problém. Již pár dní není možné požádat o odemknutí kvůli přečerpání kvoty.
Nezbývá než čekat zda to opraví nebo každý den v 18:OOh zkoušet kliknout "žádost k odemknutí".

Zdravím, včera mi to konečně v Community po 8-mi (!) dnech schválili, neskutečný opruz :angry: . Zkusil jsem žádost odeslat v 23:59:55 podle Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť, abych se včas zařadil do fronty na serveru. Tak třeba to někomu pomůže, držím palce :pray:

P.
Andrej Lenčéš se to líbí
 #532450  od destiny
 před týdnem
před týdnem
před 2 týdny

Zdravím, včera mi to konečně v Community po 8-mi (!) dnech schválili, neskutečný opruz :angry: . Zkusil jsem žádost odeslat v 23:59:55 podle Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť, abych se včas zařadil do fronty na serveru. Tak třeba to někomu pomůže, držím palce :pray:

P.
Tohle alespoň trošku konstruktivní rada, ale také jsem zoufalej...celé září se pokouším už ze třech účtů a nic. Fakt mě to nebaví, už nevím, co a jak. Měl jsem i nějakou dobu účet s chybou, tak jsem používal jiné, pak jsem se vrátil k prvnímu, protože někde psali, že pak to povolí, ale včera jsem zkusil zase v 18 hodin našeho a nic...to přece není normální. Jaká je kvóta denně? 10 zařízení, se asi zbláznil někdo ne? :-(
Andrej Lenčéš se to líbí
 #532481  od Hnízdo
 před týdnem
Jakmile se ukáže "Chyba účtu", tak to musíte zkoušet na jiný účet, který není tak starý. S 8 let starým účtem mi to hlásilo to samé, 2 roky starý účet následující den už prošel.

Tak přeji hodně štěstí, ať už se zadaří.
P.
Andrej Lenčéš se to líbí
 #532483  od Kubasek111
 před týdnem
já to včera už vzdával, všechny bypass mi vracely chybu 30001, se kterou zkrátka nikdo prý neumí hnout. Nejdřív jsem s telefonem chtěl hodit o zeď, ale nakonec jsem poslal 85dolarů kamsi přes paypal a během půl hodiny odemčeno(žádné čekání na nic, žádný Xiaomi Comunity 30dní, žádných 168hodin). Akorát problém u Xiaomi je, že když překonáš jednu překážku, tak se vždy před tebe postaví nějaká další. Zkrátka Miui nechodí tak, jak jsem byl zvyklý u jiných značek.
Andrej Lenčéš se to líbí
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!