[SmartWatch]
 #522084  od PetaN667
 před 1 rokem
Vím, že přímo ve cvičení je také ovladač hudby, i vzdálené ze Spotify, který umožňuje přeskakování skladeb a i jejich názvy ukazuje, ale např. pro výběr jiného playlistu musím lovit v telefonu...
 #531719  od rasto9966
 před 3 měsíci
Otazka aj niekomu inemu blbnu hodinky? Mne sa napriklad uz par krat stalo ze prestali automaticky merat ci proste blbly... Posledne dva dni sa to opakuje, vypli sa z nicoho nic všetky automaticke merania a prisiel som na to az vecer ked som hodinky pripojil k aplikacii a tam sa ukazalo ze hodinky nic nemerali od predosleho vecera. Cez den som zapol aktivitu a ani po 2 minutach nedokazali zmerat pulz, tak som zhodil hodinky a diody nesvietili, tak som ich restartol a potom zacali merat, ale iba do doby lez som vypol aktivitu potom zas prestali automaticke merania na co som prisiel vecer ked som sa hral s hodinkami a tie nechceli zmerat saturaciu a pozrem zo spodu a zas sa nezapli diody, tak zas reštart, dnes rano im to zas preplo a znicoho nic sa zapol displej, pritom mam nastavene aby sa nezapinal ani pri oznameniach a ako ceresnicka ani po minute sa nechcel vypnut a to mam nastavene 10 sekund zapnuty displej a zas pomohol iba restart... Dakedy sa to dialo raz za mesiac ci dva, ale poslednu dobu sa to stava castejsie...
 #531722  od rasto9966
 před 3 měsíci
Tak dnes to dlho nevydržalo, lez som dopisal prispevok a dosiel na zahradu tak uz hodinky nemerali. Pomohol restart, ale na moje nemole prekvapenie prestali hodinky merat aj pocas aktivity, z dvoj hodinoveho treningu zaznamenali hodinky cca 14minut a potom sek... Zacinam mat podozrenie na vysoku teplotu v hodinkách pri ktorej sa system sekne a prestane merat. Po skonceni cvicenia nepomohol ani prvy restart az druhy kedy konecne zacali hodinky znovu merat ...
Video expiruje za dva dni...
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

edit:
Mate niekto nejake napady aku nahradu zvolit za gtr3 pro? Podmienka je moznost vypnúť bluetooth a taka malickost co chyba polarom a to je aby hodinky isli aj vypnut keby bolo treba a hlavne aby sa dali nastavit aj bez telefonu... Je my jedno aka znacka skuste dat typ...
Naposledy upravil(a) martinh22 dne 02 Zář 2024, 21:34, celkem upraveno 1 x. Důvod: sloučení příspěvků
 #531742  od rasto9966
 před 3 měsíci
Dik za typ, pozrel som si viacere recenzie, ale ked som zistil ze tiez s tou vydrzou to nieje moc ruzove a teda pomer cena vykon isiel dost dole tak nakoniec zvazujem ostat u amazfitoch a vyskusam balance, aj ked miera presnosti merania nieje ako u garminov, ale ten cenovy rozdiel je markantny a ziadne hodinky nemaju lekarsky certifikat presnosti merani, takze ako zdravotny ukazatel niesu vhodne ziadne, tak nieco malo usetrim a uvidime ci sa budem zas s touto znackou jedovat.....
 #531755  od dudilek
 před 3 měsíci
Tak cena je vyššia to je pravda, ja som si počkal na akciu a navyše predal staršie Garmin venu 2s, takže to až tak nebolelo.

Okrem športových funkcií mi išlo aj o bezproblémové platenie hodinkami a hovory cez hodinky (na paddleboard a bicykel fajn vec).
Výdrž mám cca 10 dní, s tým viem fungovať :).

Po tých balenceoch som tiež pozeral, ale povedal som si že už do toho nepôjdem.
 #531777  od rasto9966
 před 2 měsíci
Tak zatial mozem povedat ze hodinky sice meraju presnejsie ako predchadzajuce gr 3 pro, tam teda tie hodnoty lietali, teraz ked som to porovnaval s hrudnym pasom tak uz to zodpovedalo viac realite, aj ked obcas maju ustrely... Vyhoda ze konecne dali do bluetooth moznosti pripojit si hrudny pas priamo cez hodinky a teda ked chcem presne meranie pouzivam hrudny pas...
Kedze nemam ani ucet v banke tak nejake platby su pre mna uplne mimo ramec a vobec nieco take nezohladnujem... Skor zohladnujem moznost vypnut bluetooth ci wifi a komplet nastavenia hodiniek bez telefonu, sluzby ako hlasenia su tak isto pre mna nepodstatne kedze vypinanm bluetooth a hodinky idu len v offline rezime... Co sa tyka vydrze zatial neviem povedat ako na tom su no po par dnoch nosenia a fakt sustavneho stahovania cifernikov, prenasania hudby cez wifi, som sa dostal vcera na 30 % baterky a tak som zapol prehravac a vyslahal baterku na 4 % a dal nabijat na moje prekvapenie u gtr 3 pro ked som zapol prehravac tak z 30% po 3% popripade az 0 sa hodinky vymlatili za 30 minut, na balancoch my bezala hudba hodinu a to sa my uz nechcelo cakat aby som ich potiahol na 3%, takze zatial to vyzera ze vydrz bude viac ako dobra...
Ale aby som iba nechvalil, hodinky uz mali prvy problem, jedne den ich telefon nevedel najst aj ked som zapol bluetooth na hodinkach, pomohol az restart hodiniek, toto bol velky neduh gtr 3 pro, tie pravidelne minimlane raz za tyzden bolo treba restartovat inak manli problemy s meranim a vseobecne system bol nestabilny, teraz som to nahlasil, ale zatial ziadna odozva od majstrov, este ze som cital ze chcu spustit plne atomaticku linku na vyrobu elektroniky, ale aby radsej odladili soft to nie....
 #531873  od rasto9966
 před 2 měsíci
Tak k vydrzi som vcelku prijemne prekvapeny, po desiatich dnoch som skoncil na 16% a zapol prehravac nech vymlati baterku na 3% a potom pojdu na nabijacku, mozno by este jeden den vydrzali, ale kedze z 10 dni mam 7 dni zapnutu gps minimalne hodinu s vysokou presnostou a k tomu este nejake to cvicenie, tak to je velmi dobry vykon, predchadzajuce gtr3 pri takejto zatazi vydrzali 7-8 dni a to este do tych novych balancov stale stahujem ciferniky a hram sa snimi... Zatial to vyzera ze v tomto smere polepsili, este keby vyriesili to zamrzanie systemu a odladenie to by potesilo...

edit:
Tak mozem zas pridat dalsie hodnotenie balance. Dost som teraz pouzival gpsku tak som zistil ze aj ked ma nastavene najvyssiu presnost tak ma ustrely niekedy kludne aj kilometer, vzdy pod stromami obcas aj v meste ale tam nebyvaju odchylky az take velke... Co my docela vadi ze sa nedaju plynulo prehadzovat sporty medzi sebou, napriklad idem na biku na zahradu a tam pokracujem rovno v pracach na zahrade co byva docela slusna zataz, ale musim vzdy manualne jedno cvicenie ukoncit a zacat dalsie co ale nezodpoveda realite pretoze ide z jednoho do druheo a po skonceni prac zas sadam na bike a taham domov a z jednoho 3-4 hodniveho cvicenia mam odrazu 3 kratsie... Ked necham zapnutu cyklistiku tak gps po 4 hodinach docela slusne potiahne baterku kludne aj 20%-25% presne som to nesledoval... Dalsi taky problem je ked idete chodzu pol trasy a potom si chcete pol trasy odbehnut a zas vypnut jedno zapnut druhe a gpska lez sa zas chyti no proste nedoriesene... Este som zistil ze ked mam vonkajsiu chodzu a isiel som si po bike do servisu a potom som pokracoval na biku tak pri prekroceni urcitej rychlosti dana aktivita pretane pocitat rychlost aj vzdialenost a zaznamenava iba pulz... Na tomto by asi mali sudruhovia trochu zapracovat... A este ta gpska ked prepipnam medzi sporatmi urcite za pol minuty sa nepresuniem o kilometre ale lez sa gpska chyti miesto toho aby pocitala s poslednou znamou polohou tak to iba zbytocne vsetko brzdi...
Naposledy upravil(a) martinh22 dne 02 Zář 2024, 21:33, celkem upraveno 1 x. Důvod: sloučení příspěvků
 #531980  od dudilek
 před 2 měsíci
Tak plynulé prepínanie aktivity nevedia snáď žiadne hodinky, či áno?
V Garmin vieš dať aktivitu multi šport, ale neviem či ide prepínať aktivity ako chceš, alebo až po uploade z hodiniek do mobilu vieš tú aktivitu upraviť, že hodina bola bike, 2 hodiny záhrada a opäť hodina bike.
rasto9966 se to líbí
 #532169  od rasto9966
 před 1 měsícem
Tak to by som asi chcel vela, ale aj tak zacinam zistovat dalsie a dalsie drobnosti ktore niesu zrovna dotiahnute do konca, mozno iba ja neviem ako ich zobrazit zatial som na to neprisiel... Kazda jazda na biku je pekne zaznamenana, od rychlosti nadmorskej vysky az po pulz, to co mne chyba je ze si neviem podla trasy tieto udaje pridat ku konekretnemu miestu na trase, vidim iba casovy graf na ktorom si mozem zapnut zobrazenie vsetkych spominanych udajov, ale neviem nikde najst aby sa mi to zobrazilo aj na mape-trase... Dalsi taky detajl ze my chyba moznost zo vsetkych jazd ich dat dokopy na mape aby som videl kde vsade som uz bol, napriklad riesene locus mapy, ci ine turisticke mapy kde sa zobrazuju vsetky trasy a viem si kliknut na kazdu trasu zvlast a ak su tam viacere rovnake tak my da na vyber podla datumu ktoru chcem pozriet... Nenasiel som tiez sumar kilometrov napriklad konkretne jazd na bicykli kde by som si mohol navolit ako je to vsade inde mozne, denne, tyzdenne, mesacne a rocne zhrnutia... Ak niekto vie kde a ako to najst dajte nejaky navod, dik...

edit:
Tak podarilo sa mi aspon nasjt tie tyzdenne alebo mesacne ci rocne suhrny.. Na hlavnej karte v aplikacii zepp treba najst aktivity a tuknut na zobrazit viac, tam potom hore v strede je nazov vsetky cvicenia s malou sipockou a tam treba zas tuknut a vyroluju sa druhy sportov a tam sa uz dalo navolit biciklovanie a az tam sa daju potom zobrazovat denne tyzdnove a dalsie moznosti... Skoda ze to nedokaze zobrazovat tie trasy celkovo a ten zbytok co som popisal...
Naposledy upravil(a) martinh22 dne 02 Zář 2024, 21:32, celkem upraveno 1 x. Důvod: sloučení příspěvků
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!