Tak zatial mozem povedat ze hodinky sice meraju presnejsie ako predchadzajuce gr 3 pro, tam teda tie hodnoty lietali, teraz ked som to porovnaval s hrudnym pasom tak uz to zodpovedalo viac realite, aj ked obcas maju ustrely... Vyhoda ze konecne dali do bluetooth moznosti pripojit si hrudny pas priamo cez hodinky a teda ked chcem presne meranie pouzivam hrudny pas...
Kedze nemam ani ucet v banke tak nejake platby su pre mna uplne mimo ramec a vobec nieco take nezohladnujem... Skor zohladnujem moznost vypnut bluetooth ci wifi a komplet nastavenia hodiniek bez telefonu, sluzby ako hlasenia su tak isto pre mna nepodstatne kedze vypinanm bluetooth a hodinky idu len v offline rezime... Co sa tyka vydrze zatial neviem povedat ako na tom su no po par dnoch nosenia a fakt sustavneho stahovania cifernikov, prenasania hudby cez wifi, som sa dostal vcera na 30 % baterky a tak som zapol prehravac a vyslahal baterku na 4 % a dal nabijat na moje prekvapenie u gtr 3 pro ked som zapol prehravac tak z 30% po 3% popripade az 0 sa hodinky vymlatili za 30 minut, na balancoch my bezala hudba hodinu a to sa my uz nechcelo cakat aby som ich potiahol na 3%, takze zatial to vyzera ze vydrz bude viac ako dobra...
Ale aby som iba nechvalil, hodinky uz mali prvy problem, jedne den ich telefon nevedel najst aj ked som zapol bluetooth na hodinkach, pomohol az restart hodiniek, toto bol velky neduh gtr 3 pro, tie pravidelne minimlane raz za tyzden bolo treba restartovat inak manli problemy s meranim a vseobecne system bol nestabilny, teraz som to nahlasil, ale zatial ziadna odozva od majstrov, este ze som cital ze chcu spustit plne atomaticku linku na vyrobu elektroniky, ale aby radsej odladili soft to nie....
https://drive.google.com/folderview?id=0B1t89QLbEvp_X19nV1poX1Bhc3M&usp=sharing